Vi söker Serviceelektriker/ Entreprenadelektriker.

Om Företaget

Elprofilen AB är det moderna privatägda entreprenadföretaget med 62 anställda. Här på Elprofilen finns möjlighet till egen utveckling, samt att vara med och utveckla företaget för framtiden. Våra kunder är främst: byggföretag, fastighetsägare, industri och privatpersoner företrädesvis i ett
geografiskt område som innefattar Örebro län, Mälardalen och region Stockholm men våra kunder finns i hela landet. Vi har även uppdrag i utomlands. 2016 certifierade vi oss i Kvalitet ISO 9001, Miljö ISO 14001 och Arbetsmiljö OHAS 18001 vi har även flyttat in i nya egna lokaler.

Vem vi söker

Serviceelektriker:

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta som elmontör och har godkänt slutbetyg från yrkesskolan och gällande ECY-certifikat. Som serviceelektriker kommer du att arbeta med mindre felsökning av befintliga anläggningar samt installation hos våra kunder vid ombyggnader eller vid  hyresgästanpassningar. Du kommer att ha tillgång till en servicebil och ett krav är att du innehar B-körkort.

Entreprenadelektriker:

Som entreprenadelektriker kommer du att arbeta med om- och nybyggnadsentreprenader t ex skolor, kontorslokaler, lägenheter. Vi ser det som en fördel om du är flexibel för eventuellt arbete på distans. Tjänsterna innebär självständigt arbete med frihet under ansvar.

Information

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta vår VD Lars Larsen på mobil 072-223 57 53, tel 019-100500 eller mail. Lars.larsen@elprofilen.se
Ansökan via mail till: info@elprofilen.se.